FitBOOST

2024

Gallerij

Klanten

Een club waar je je snel thuis voelt, gemoedelijk en voor iedereen. De coach, An, is begaan met alle sporters en heeft voor iedereen wijze raad! Je kan er op eigen tempo sporten en vooruitgang boeken. Na 3 maanden merk ik dat ik terug langere afstanden kan wandelen en weer pijnloos kan tennissen! Ook merkte ik al snel dat ik conditie opbouwde en meer kracht en energie had. Een super club, met een topcoach!
Laura L
Pijnvrije HUPHUP'er
Paul, Marleen, Laura & ons Eva sporten elk met hun eigen trainingsplan & toch samen🤸🏻‍♀️. Alle 4️⃣ hebben ze dan ook hun eigen motivatie om te komen sporten en geboekte resultaten✅ #samensportenisleuk #Ookditisfamilytime

Paul en familie
Gemotiveerde HUPHUP'er
Na 50 jaar sportloos en nu door motivatie coach reeds meer dan jaar 3 x week hup hup Lanaken, ga zo doorJack B
Ervaren HUPHUP'er

Contact

Sneller

Op de Milon Cirkel doe je een complete work-out voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. Je traint wanneer je wil en bent 35 minuten later weer klaar. Twee trainingen per week zijn voldoende.

Effectiever

Hoe train je je spieren zo effectief mogelijk als je maar weinig tijd hebt? Op de Milon Cirkel! Door gebruik te maken van de modernste technieken train je op de Milon Cirkel tot wel 30% effectiever dan op traditionele fitnesstoestellen. Ideaal, ook als je weinig tijd hebt of niet graag aan sport doet.

Gemakkelijker

Met jouw chipkaart train je veilig en is het instellen van de toestellen kinderspel. De juiste zithouding, de juiste beweging en de juiste weerstand. Dat is het gemak waar jij naar zoekt tijdens je training. 

FitBoost2024 Lanaken

Wil je meer info over ons FitBoost programma? Laat je gegevens achter en we bezorgen je alle info hierover. Als je wil kan je zelfs eens komen testen, geheel vrijblijvend en kosteloos natuurlijk

  • Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel haar gerust en dan bekijken we gelijk of wij je hiermee kunnen helpen.

Map