Waarom dit platform?

Fitnesscentra zijn er in vele soorten en maten. Je kan je keuze bepalen op zaken die je gemakkelijk kan beoordelen, zoals de ligging, hoe groot het is of welke faciliteiten de club te bieden heeft. Maar wat zorgt er uiteindelijk voor dat je het naar je zin hebt en het sporten in je levensstijl kan opnemen? Juist: de juiste service, de juiste begeleiding.

Die begeleiding is meestal erg goed…..in het begin. Daarna wordt het snel minder. Dat is meestal het begin van het einde. De Milon Premium Clubs gaan uit van 7 servicebeloftes. Door deze openlijk te onderstrepen, zowel via deze site als binnen de muren van de vestiging, geven wij aan: op ons kan je écht rekenen. Bij ons staat begeleiding voorop. Die servicebeloftes zijn:

Je traint op de unieke Milon Cirkel

Spierversterking en conditieverbetering in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen die iedere stap registreren en je dus perfect sturen naar een optimaal resultaat. Snel, veilig en effectief!

Je ervaart personal training van onze coaches

Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze coaches bieden personal training voor iedereen. Zij zorgen ervoor dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

Je voelt je thuis

Je traint bij ons in een plezierige sfeer met gelijkgestemden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt in onze club.

Je kan een sportmaatje meenemen

Je mag altijd familie, vrienden, kennissen en collega's uitnodigen om gratis en vrijblijvend kennis te maken met jouw club, zolang het maar leuke mensen zijn. 

Je traint je eigen individuele maatwerk-programma

Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden aan. We zorgen ervoor dat je met een trainingsprogramma vol variatie en uitdagingen je doelen bereikt. 

Je hebt recht op tevredenheidsgarantie en flexibiliteit

Heb jij na verloop van tijd je doelen bij ons bereikt en ben je aan iets nieuws toe? Wij zullen met je meedenken, en je niet eindeloos binden aan een wurgcontract.

Je traint in een schone en frisse omgeving

Wij zorgen dat je op schone toestellen in een nette en veilige club traint waarin een gezellige sfeer hangt waarin je je beslist thuis voelt. 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Milon ervaren?

vraag een proeftraining aan!

Hét platform voor kwaliteitsfitnesscentra in de Benelux. Centra die niet alleen beloven, maar ook waarmaken. Centra waar de trainer je kent en er voor je is. Centra waar je jezelf kan zijn. Centra waar je kan trainen zoals jij dat wil: sneller, gemakkelijker en effectiever.