Sneller – jouw complete work-out in slechts 35 minuten

Werk, gezin, sociale verplichtingen… We hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van. Dan is het goed te weten dat je op de Milon Cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Je traint wanneer je wil en bent 35 minuten later weer klaar. Twee trainingen per week zijn voldoende.

Gemakkelijker – met jouw chipkaart train je veilig en is het instellen van de toestellen kinderspe

Ken je dat? Zo’n fitnessruimte vol met ijzer waarin je zelf je weg maar moet zien te vinden. Met een beetje geluk krijg je een trainingsschema, maar dan nog moet je zelf alle toestellen instellen in de hoop dat het goed is. Die tijd is voorbij. Met de Milon Cirkel heb je aan je eigen chipkaart genoeg. Deze zorgt ervoor dat ieder toestel exact op jou is afgestemd. De juiste zithouding, de juiste beweging en de juiste weerstand. Dat is het gemak waar jij naar zoekt tijdens je training. Zo verspil je geen onnodige tijd en kan je snel en eenvoudig je training afwerken.

Effectiever – 30% effectiever dan traditionele fitnesstoestellen

De meest effectieve training om je lichaam sterker te maken en je verbranding te verhogen is spiertraining. Je spieren zijn de motor van je lichaam en zorgen ervoor dat je sterk, gezond én slank blijft. Maar hoe train je je spieren zo effectief mogelijk als je maar weinig tijd hebt? Op de Milon Cirkel dus! Door gebruik te maken van de modernste technieken train je op de Milon Cirkel tot wel 30% effectiever dan op traditionele fitnesstoestellen en dat in slechts 35 minuten. Ideaal, ook als je weinig tijd hebt en niet graag aan sport doet.